top of page

CarréVaN

Carrévan

De gekste dj booth van België!

De CarréVaN is één van onze meest veelzijdige en meest gevraagde dj booths.

De CarréVaN werd gemaakt van een vintage Belgische Chateau caravan uit 1978, het dak werd eraf gesneden en vervangen door een hefdak en de vloer werd verhoogd. Hierdoor staat de dj een beetje hoger dan zijn publiek en is hij al van ver zichtbaar, ideaal voor grotere evenementen en foodtruckfestivals maar de CarréVaN wordt ook heel veel geboekt voor trouwfeesten en kleinere evenementen.

's avonds lichten de ruiten en het dak van de CarréVaN op in een spektakel van knallende kleuren door de ingebouwde krachtige LED verlichting.

De CarréVan is te huur zoals jij hem wenst te huren, ofwel huur je hem leeg en doe je alles zelf, ofwel doen wij alles voor jou: dj set, geluidinstallatie, dranken bediening enzovoort.

De CarréVaN is ook een mobiele dranken bar.

Wens je dranken te schenken? Wil je er tegelijk graag een dj of muziek bij? Dat kan allemaal tegelijk vanuit de CarréVaN!

Voor het bedienen van dranken zetten we een houten trap voor de CarréVaN. We plaatsen er een frigo in voor de gelegenheid en voila, we hebben een mobiele tapwagen.

Als er dranken geserveerd worden is er nog plaats genoeg om een dj te zetten. De dj speelt dan richting de achterkant van de dj booth terwijl de dranken langs de zijkant geserveerd worden.

De Carrévan als tapwagen en de TtKoP dj bus als dj booth.

Wil je het nog specialer? We kunnen de CarréVaN aan de trekhaak van de TtKoP dj bus hangen zodat de dj in de TtKoP dj bus staat en de dranken bar in de CarréVaN is.

Deze combinatie kan je nergens anders zien.

Je huurt zoals jij het wilt.

Je bent niets verplicht. Je kunt onze dj booths en tapwagens huren zoals jij ze wenst te gebruiken: alleen de tapwagen of dj booth, of met geluidinstallatie, dj, dranken bediening inbegrepen.

Aanplakken.

Aanplakken op de voertuigen wordt niet toesgestaan omdat dit de lak onherroepelijk beschadigt.

bottom of page